REF: 4016436

1000 Brussel

Antoine Dansaertstraat 64, 1000 Brussel
Beschrijving:

Prachtige winkel ca 200 m² gehuisvest in een magnifiek historisch gebouw met een gevelbreedte van 8m in de prestigieuze en bijzonder levendige trendy Antoine Dansaertstraat. Het pand werd volledig gerenoveerd in 2020 met behoud van authentieke elementen, mooie parketvloeren, moulures en schitterende luchters.

Ligging:

De rue Antoine Dansaert is dé draaischijf voor fashionista en designliefhebbers, een must voor elke professional in de sector.
De buurt is niet alleen een verzameling van design en mode, maar ook van gezellige restaurantjes en cafés. Denk maar aan het Sint Kathelijneplein, het Sint Goricksplein en de Vismarkt. De Antoine Dansaertstraat heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot één van de meest dynamische wijken van de stad en wordt weleens het "SOHO van Brussel" genoemd.
Of u nu agent, invoerder of fabrikant bent, het huren van een winkel in het Quartier Dansaert biedt u de mogelijkheid om uw collecties het hele jaar door voor te stellen aan vele bezoekers, zowel professioneel als particulier.

Extra's:

** Gevelbreedte: 8m
** Mogelijkheid tot kopen van andere verdiepingen :
luxe gemeubelde appartementen ca 95 m² op de 1e, 2de, 3de en 4e verdieping.

Kenmerken

Slaapkamers
Renovatie jaar
2020
Toiletten
1
Type verwarming
gas

Technisch

EPC label
Lasten huurder
€ 45
€ 1.199.000