Contact
Kantoor:   Leopold De waelplaats 5, 2000 Antwerpen      
Tel:   03 203 00 33       E-Mail:   info@bricksnstones.be

Beschrijving:

Dit winkelpand is ideaal gelegen in hartje Mechelen.  Het heeft een constante passage met schitterende visibiliteit. Het gebouw is volledig gerenoveerd in 2016. De winkel met een gevelbreedte van 5m beschikt over een gelijkvloers van 30m² en 2 verdiepingen van beiden 30m². De 2de verdieping is ideaal voor stockruimte. Dit pand heeft een optimale bereikbaarheid met veel parkeergelegenheid in de buurt en is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zeer goed onderhouden pand, volledig instapklaar!

Ligging:

Zeer centraal gelegen vlakbij de Bruul en de Botermarkt. Met winkels zoals C&A, Ici Paris XL en Blokker is hier het hele jaar door veel activiteit. De gezellige Désiré Boucherystraat werd recentelijk volledig heraangelegd, met als gevolg dat verschillende trendy merken zich hier gevestigd hebben.

Extra's:

Thans verhuurd aan goudaankoopzaak met verschillende vestigingen over Vlaanderen.
Huurcontract tot 30/06/2020.
Ideaal voor investeerders!

Commercieel

Désiré Boucherystraat 22

2800 MECHELEN

Zeer goed gelegen handelspand vlakbij de Bruul in het centrum van Mechelen. Het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2016. De winkel beschikt over een gelijkvloers van 30m² en 2 verdiepingen van beiden 30m². De 2de verdieping is ideaal voor stockruimte. Dit pand heeft een optimale bereikbaarheid met veel parkeergelegenheid in de buurt en is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Zeer goed onderhouden en instapklaar. Thans verhuurd, ook ideaal als investering.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Bricks N Stones
Tel: 03 203 00 33
e-mail: info@bricksnstones.be