Contact
Kantoor:   Leopold De waelplaats 5, 2000 Antwerpen      
Tel:   03 203 00 33       E-Mail:   info@bricksnstones.be

Volledig vernieuwd modern studentenhuis (quasi nieuwbouw) gelegen vlakbij universiteiten en hogescholen aan Park Spoor Noord! Het gebouw ligt op wandelafstand van tram en winkels. De grootste hogescholen en universiteiten van Antwerpen liggen op wandelafstand. Gelegen aan het Park Spoor Noord. Volledig vernieuwd gebouw door een professionele aannemer.
Een karaktervol gebouw met veel licht inval in alle kamers.  Op wandelafstand van de universiteitscampussen van UA en KUL .
Het gebouw is volledig gerenoveerd in 2017 en beschikt over alle nodige attesten en vergunningen. Technisch volledig in orde. Branddetectie (met centrale) die voldoet aan de strengste moderne normen. Het gebouw is tevens zeer energiezuinig.

Het eigendom bestaat in totaal uit 8 studentenkamers. Elke kamer is voorzien van een eigen lavabo. Elke kamer is ook voorzien van een parlofoon/ bureau/ bed / opbergruimte / kast...

Per verdieping, dus per 2 kamers, is er individuele keuken en badkamer. In totaal telt dit gebouw maar liefst 4 keukens en 4 badkamers. Tevens een grote tuin op het gelijkvloers en gigantisch terras op de eerste verdieping.

De kamers zelf zijn telkens 12m² en 18m².

Zeer rustig gelegen in een enkelrichtingstraat vol statige herenhuizen. Vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer en op wandelafstand van park Spoor Noord. Het gebouw werd recent volledig gerenoveerd. PVC ramen met dubbele beglazing. CV op aardgas.

Huis

8 4

Merksemsestraat 47

2060 ANTWERPEN
  LIGGINGSPLAN

Volledig vernieuwd modern studentenhuis (quasi nieuwbouw) met 9 kamers en 4 keukens en 4 badkamers, gelegen vlakbij universiteiten en hogescholen aan Park Spoor Noord! Ook ideaal voor groepen en bedrijven.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Bricks N Stones
Tel: 03 203 00 33
e-mail: info@bricksnstones.be