Contact
Kantoor:   Leopold De waelplaats 5, 2000 Antwerpen      
Tel:   03 203 00 33       E-Mail:   info@bricksnstones.be
KANTOORRUIMTE van 535 m² op toplokatie. Zeer goede bereikbaarheid via de autostrade, de Noorderlaan en de haven en openbaar vervoer en in de toekomst de nieuw aangelegde leien. Polyvalente ruimte op de eerste verdieping van een schitterend volledig gerenoveerd gebouw met stoere allure en indrukwekkende inkomhal.
Modern kantoor met behoudt van authentieke elementen, De industriele look wordt verzekerd door de rode bakstenen muren, polybeton vloeren, hoge plafondhoogte van 4m. De ruime is ook uiterst geschik als showroom voor meubels of kleding.
Voorzien van alle nutsvoorzieningen, ingerichte keuken, sanitaire accomodatie.  Het gebruik van een zuid-geörienteerd terras van ca 75 m² op bankirai.
Gebruik van een industriële goederenlift met toegang vanaf de straatzijde. Fietsenstalling en mogelijkheid tot het huren van een parking.

Beschrijving:

Kantoorruimte : 535 m² - vrije hoogte van 4 m. Industriële verlichting.
Terras : zuid-geörienteerd op bankirai - ca 75 m²
Volledig openruimte naar keuze in te delen met glazen wanden of houten panelen.  Polybetonvloer.
Ingerichte open keuken met eethoek.
Technische ruimte voor server - verwarmingsinstallatie. Alarminstallatie. 
Alle nutsvoorzieningen met individuele meters.
Toiletten voor dames en heren.
Fietsenberging.
Parking mogelijk bij te huren.

Bijzonderheden:

€ 110/m² op jaarbasis - € 58.850 per jaar of € 4.904 per maand.
OV : 5 % op de huurprijs zijnde € 245/mnd
AO : 5 % op de huurprijs zijnde € 245/mnd
Parkings à € 115/plaats.
Kantoor

Duboisstraat 50

2060 ANTWERPEN

KANTOORRUIMTE van 535 m² op toplokatie. Zeer goede bereikbaarheid via de autostrade, de Noorderlaan en de haven en openbaar vervoer en in de toekomst de nieuw aangelegde leien. Polyvalente ruimte op de eerste verdieping van een schitterend volledig gerenoveerd gebouw met stoere allure. Modern kantoor met behoudt van authentieke elementen, uitstekend geschik voor showroom voor meubilair of kleding. De industriele look wordt verzekerd door de rode bakstenen muren, polybeton vloeren, hoge plafondhoogte van 4m. Voorzien van alle nutsvoorzieningen, ingerichte keuken, sanitaire accomodaties. Het gebruik van een zuid-geörienteerd terras van ca 75 m² op bankirai. Gebruik van een industriële goederenlift met toegang vanaf de straatzijde. Fietsenstalling en mogelijkheid tot het huren van een parking.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Bricks N Stones
Tel: 03 203 00 33
e-mail: info@bricksnstones.be